06.06.2024, 15:22

"Все сяяло та гриміло": У мережі розповіла про ситуацію в окупованій Кремінній

У тимчасово окупованому місті Кремінна Луганської області ситуація зберігається напруженою. Судячи з повідомлень у мережі, вночі було справжнє пекло, з інтенсивним обстрілом і спалахами від розривів.

Про це пишуть мешканці Кремінної у місцевих пабліках, передає Час Пік.

За повідомленням очевидців, з 8 ранку все було тихо і спокійно, проте в нічний час виявився справжнім випробуванням для місцевих жителів. "З 12 ночі до 3 ранку місто занурилося в пекло - яскраві спалахи та гучні звуки заповнили повітря. Все сяяло та гриміло".

"Ймовірно, це було пов'язано з настанням російських військ, при цьому основна частина обстрілу надходила саме від нас", - пишуть жителі міста.

Попри важкі бої, Збройні Сили України (ЗСУ) досягли успіхів у районі Кремінної. Згідно з повідомленнями, українські десантники 95-ї окремої десантно-штурмової бригади знищили російський зенітно-ракетний комплекс "Тор" біля села Житлівка поблизу Кремінної.

На відеозаписі видно, як ефективно діють українські десантники, які вирахували та вразили ціль. Це черговий успіх ЗСУ у боротьбі з російською повітряною обороною у цьому районі.

Крім того, є непідтверджені повідомлення про те, що українські війська просунулися вперед під Кремінною.

Читайте також: Керівникам окупаційних "органів влади" Кремінної, Рубіжного та Старобільщини повідомлено про підозру

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик