14.06.2024, 17:19

Руйнування та безлюдні вулиці: у мережі показали свіжі кадри з окупованої Кремінної

Окупаційна влада намагається приховати правду, створюючи ілюзію нормального життя в Кремінній Луганській області, проте факти говорять самі за себе. Мешканці міста стикаються із серйозними труднощами, включаючи проблеми з електропостачанням та постійну загрозу обстрілів.

У мережі показали свіжі кадри з окупованого міста, повідомляє Час Пік.

Вони демонструють зруйновані будівлі та порожні, безлюдні вулиці міста. Ці зображення різко контрастують із пропагандистськими заявами місцевої "влади", яка намагається створити ілюзію активного життя в місті.

Раніше місцеві жителі повідомляли, що місто близько години було під локальним обстрілом. Обстріли відбувалися в районі хімавтоматики, міськгазу та лісу біля монастиря.

За словами очевидців, обстріл був результатом роботи ЗСУ по окупантах. На момент публікації інформації ситуація в місті стабілізувалася, і, як зазначають місцеві, життя продовжилося у звичайному режимі.

Нагадаємо, що електропідстанцію, що живить місто Кремінна та навколишні селища, було пошкоджено внаслідок обстрілів. В результаті без електрики залишилося близько 15 500 абонентів, включаючи мешканців міста та прилеглих населених пунктів.

"Крем'яна знеструмлена повністю, частково також село Стара Краснянка, всього 12 690 абонентів. За попередніми даними, пошкодження суттєві. Найближчим часом енергетики розпочнуть відновлювальні роботи", - розповів окупаційний "міністр палива, енергетики та вугільної промисловості ЛНР" Денис Ярош.

Читайте також: 

Залучають підлітків до військової підготовки та проводять змагання дронів: Лисогор про ситуацію на окупованій Луганщині

Корпоративні подарунки для співробітників: яким правила слід врахувати

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик