24.06.2024, 19:27

Окупанти встановили "дрес-код" на прийом до місцевого гауляйтера в окупованому Рубіжному

Марина Гончар | Все новости автора
рубежное

Жителі тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області зіткнулися з новими обмеженнями при відвідуванні "міськвиконкому" та на "прийомі" до місцевого гауляйтера. Згідно зі свідченнями очевидців, які нещодавно повернулися з міста, відвідувачам тепер необхідно дотримуватися певного дрес-коду, щоб отримати доступ до "адміністративних установ".

Про це розповіла одна з мешканок міста у своєму дописі, передає Час Пік.

Цей нововведений "дрес-код", як повідомляють місцеві жителі, стосується як чоловіків, так і жінок. Людей не пускають до міськвиконкому, якщо вони одягнені у шорти або бриджі. Вимога щодо одягу викликала хвилю невдоволення серед населення, адже влітку носіння легкого одягу є звичайною практикою, особливо в умовах високих температур.

"Всім добрий день... Тільки повернулася з Рубіжного. Всім, хто хоче зайти у виконком, майте на увазі. У шортах та бриджах не пускають. Немає різниці, чоловік чи жінка", - йдеться у повідомленні.

Подібні правила часто впроваджуються для підтримання дисципліни та контролю над населенням. Встановлення "дрес-коду" може бути частиною загальної політики окупаційної адміністрації, спрямованої на підтримання іміджу "порядку" та "нормальності" в умовах окупації.

Встановлення "дрес-коду" є черговим нагадуванням про контроль та обмеження, з якими стикаються жителі тимчасово окупованих територій. В таких умовах, кожен новий регламент та правило стають ще одним викликом для людей, які намагаються вижити та адаптуватися до нової реальності.

Раніше повідомлялося, що ситуація на Луганщині залишається напруженою. Росія ввела мораторій на стягнення боргів із державних підприємств "ЛНР", а до регіону привезли російських вчителів.

Читайте також: Російські терористи вдарили по Покровську: чотири людини загинули, 34 поранені - фото

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик