30.08.2024, 15:53

Мережа магазинів "Śnieżka" - як перетворити ремонт на найбарвистішу подію

Śnieżka

Хочеться яскравості та фарб? Тож саме час зайнятися ремонтом, який приноситиме задоволення і гарантовано порадує результатом. Поклейка шпалер остаточно перетворилася на "минуле століття", поступившись місцем фарбуванню стін, у якого є низка переваг. Вже зайнялися ідеєю привнести до свого будинку трохи яскравості? Тоді головним атрибутом стануть матеріали https://www.sniezka.ua - якісні фарби, ґрунтовки, шпаклівки, які змінять не лише інтер'єр, а й настрій.

Як "Śnieżka" полегшує ремонт?

Мережа магазинів "Śnieżka" - справжнє відкриття для тих, хто вирішив зробити сучасний та довговічний ремонт у приміщенні або оновити екстер'єр. Тут ви знайдете:

  • фарби для стін та стелі - як кольорові, так і "класичні" білі;
  • фасадні фарби в широкій палітрі кольорів;
  • емалі для дерев'яних та металевих поверхонь;
  • шпаклівки та ґрунтовки.

Спектру товарів мережі магазинів "Śnieżka" точно вистачить для того, щоб здійснити оздоблювальні роботи та створити неповторний дизайн для квартири, будинку чи іншого приміщення.

Фарбування стін - найкраще рішення

Все частіше люди віддають перевагу саме фарбуванню стін, хоча ще кілька десятиліть тому основною "прикрасою" були шпалери, а у великих приміщеннях стелі переважно білили. Справа в не сучасній моді, а у цілком практичних факторах. То чому ж стіни краще фарбувати?

  • Пофарбувати можна будь-яку поверхню.
  • Якщо у приміщенні сиро - фарба підійде.
  • Пошкодилася невелика ділянка? Це не проблема! Можна перефарбувати лише її.
  • Стіни залишаються "дихати", тому повітря свіжіше та чистіше.

Звичайно, шпалери бувають дуже різнокольоровими, але й за допомогою фарб вже давно можна малювати справжні панно, реалізуючи цікаві дизайнерські фантазії.

Як вибрати той самий колір?

Один із найвідповідальніших моментів у реалізації дизайну - вибір потрібних кольорів. Все залежить від стилю, якому ви надаєте перевагу. Наприклад, для еко-стилю підійдуть спокійні, світлі тони. Для дитячої кімнати підійдуть більш яскраві кольори (рожевий, бірюзовий), також потрібно звертати увагу на зносостійкість фарби. У "Śnieżka" ви можете отримати хорошу консультацію щодо вибору кольору або звернутися до матеріалів на сайті мережі магазинів. На сайті представлені зразки кольорів фарб, а ще - креатор інтер'єрів, який допоможе краще визначитися з тим, що хотілося б отримати в результаті. Вибраний колір також можна перевірити на оригінальній карті кольорів, яка є у кожному магазині мережі.

Переваги продукції "Śnieżka"

Компанія "Снєжка-Україна" працює на вітчизняному ринку понад 20 років. За цей час від покупців було отримано лише позитивні відгуки. Секрет не тільки в якості продукції, а й у великому асортименті та широкій палітрі. Крім того, мережа магазинів "Śnieżka" поширена по всій Україні: відвідати магазин для того, щоб вибрати потрібний товар на місці та отримати консультацію від фахівців, можна в будь-якому регіоні. Якщо вирішили щось змінити - "Śnieżka" стане надійним помічником і зробить ваш світ яскравішим.