22.09.2024, 21:25

Обстріл Краматорська: російська атака призвела до поранень серед цивільних

Марина Гончар | Все новости автора
додлрлоп

У неділю ввечері місто Краматорськ Донецької області знову стало мішенню для російських військ.

Про це, з посиланням на ]]>Telegram ]]>начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, передає Час Пік.

Внаслідок обстрілу п'ятеро людей отримали поранення, серед яких у важкому стані перебуває 16-річна дівчина. 

За його словами, місто потрапило під ворожий вогонь, що стало черговим підтвердженням безперервної загрози для цивільного населення.

"П'ять людей постраждали в результаті атаки. Найгірша ситуація у 16-річної дівчини, яка отримала серйозні травми та потребує термінової медичної допомоги", – зазначив Філашкін.

Внаслідок обстрілу також було пошкоджено чотири житлові будинки та два автомобілі. Влада міста вживає заходів для надання допомоги постраждалим, проте ситуація залишається напруженою.

Голова адміністрації наголосив на небезпеці, яка досі існує в Донецькій області, і закликав мешканців розглянути можливість евакуації.

"У регіоні немає абсолютно безпечних місць. Ми закликаємо всіх, хто може, покинути небезпечні території", – підкреслив Філашкін.

Цей інцидент знову привертає увагу до критичної ситуації в Україні, де цивільні громадяни продовжують страждати від наслідків військових дій.

Читайте також:

Внаслідок нічного обстрілу Харкова постраждала 21 людина, серед яких діти

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик