24.09.2024, 10:05

"Стовідсоткова заповнюваність": У мережі показали оновлений "Центральний ринок" Сіверськодонецька

Рынок в оккупированном Северодонецке

У мережі показали свіжі фото з окупованого Сіверськодонецька. На кадрах - "Центральний ринок", відновленням якого так любить вихвалятися місцева "влада".

Окупаційна влада Сіверськодонецька не приховує своєї гордості, показуючи відновлений "Центральний ринок". Виставляють "красиві" фото, дякують російським "шефам". Мовчать лише про те, що відновлювати ринок доводиться після російських обстрілів, повідомляє Час Пік.

Окупаційна адміністрація розповідає, що довелося виконати величезну роботу, оскільки "територія ринку як зовні, так і всередині критого павільйону зазнала колосальних руйнувань". Але тепер, "підприємство динамічно розвивається, створюються умови для підприємців і торгівлі".

На ринку працює критий павільйон, а на відкритому майданчику підприємці та виробники торгують сільгосппродуктами.

"Практично стовідсотковою є заповнюваність торгової зали. Щодня проводиться ветеринарно-санітарна експертиза товарів, що підлягають ветсанконтролю", - йдеться у повідомленні.

Ну, що тут скажеш: самі зруйнували, самі й відбудовують. Щодо "стовідсоткової заповнюваності", то вона стосується лише торговців, та й то у критому павільйоні. На фото видно, що багато речових точок на ринку порожні, не спостерігається й натовпу радісних покупців...

Рынок в оккупированном Северодонецке Рынок в оккупированном Северодонецке Рынок в оккупированном Северодонецке Рынок в оккупированном Северодонецке Рынок в оккупированном Северодонецке Рынок в оккупированном Северодонецке

Читайте також: Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте ще: Реальність почала напружувати і дратувати? Чому жителі Лисичанська скаржаться на місцеву владу?

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик