27.09.2024, 17:25

Коли РФ відчує наслідки ударів по складах: висновки естонської розвідки

взрыв

Ефект від знищення ЗСУ військових складів у РФ, ймовірно, настане протягом двох-трьох тижнів. Окупантам доведеться розставляти пріоритети у своїх діях на фронті.

Про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони Естонії підполковник Янек Кессельманн, передає Час Пік з посиланням на західні ЗМІ.

За словами Кессельманна, інтенсивність обстрілів на фронті з боку російських військ знизилася з 226 обстрілів на день минулого тижня до 155 обстрілів на день цього тижня. Однак це ще не пов'язано з результатом знищення складів минулого тижня, адже "ефект від цієї події, ймовірно, настане через два-три тижні".

"Оскільки Російська Федерація втратила досить значну кількість боєприпасів, призначених для фронту, їй, ймовірно, доведеться розставити пріоритети у своїх діях у найближчі місяці", - вважає Кессельманн.

На цьому тлі, як зазначає розвідник, постає питання, чи вистачить у російських військ ресурсів, щоб відтіснити ЗСУ в Курській області.

Читайте також: Документи на житло та авто доведеться міняти? Які клопоти несе перейменування Сєвєродонецька на Сіверськдонецьк

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик