07.10.2024, 15:22

Помити машину можна, помитися - ні: Жителі Лисичанська обговорюють появу в місті автомийок

В окупованому Лисичанську Луганської області місцеві жителі висловлюють невдоволення з приводу відсутності води у місті, яке триває вже третій рік. Водночас у місті відкриваються нові автомийки, що викликає у людей здивування та гнів.

За інформацією місцевих жителів, нещодавно в центрі Лисичанська, в районі кінотеатру "Дружба" відкрилося автомийка. Ще одна автомийка розпочала свою роботу поблизу школи №14, передає Час Пік.

Особливе невдоволення городян викликає той факт, що за відсутності базових комунальних послуг для населення комерційні об'єкти якимось чином отримують доступ до водних ресурсів.

У соціальних мережах користувачі активно обговорюють цю ситуацію."За кінотеатром Дружба, відкрилася автомийка", пишуть одні, тоді як інші запитують: "Ланцю треба було відкрити?".

Деякі городяни припускають наявність корупційних схем - можливість використання адміністративного ресурсу для ведення бізнесу через підставних осіб.

"Ну автомийку ж не адміністрація міста відкрила! Воду людям не провели, а мийку відкрили?!" Інші висловлюють сумнів у законності бізнесу: "Ти ще розкажи, що біля 14-ї школи теж сам свердловину пробив. Спеціально з'ясую, звідки цю мийку запитали, хто за цим стоїть і чи він бурив свердловину".

"Просто люди вже втомилися 3-й рік тягати на поверхи воду, їх теж можна зрозуміти", - робить висновок один з коментаторів.

Читайте також: Лисичанськ без газу: мешканці окупованого міста повідомляють про проблеми з газопостачанням

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик