Правило VELO - знижувати ризики для себе і суспільства

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Розповідаємо, чому користувачі та наркологи вважають новий нікотиновмісний продукт менш шкідливим для особистого і громадського здоров'я. Нові нікотиновмісні продукти все більше виглядають як прибульці зі швидкого бездимного майбутнього.

На створення менш шкідливої альтернативи курінню були спрямовані мільйони доларів інвестицій, і в результаті досліджень з'явилося кілька нововведень, що викликали інтерес у користувачів.

Нові ж продукти призводять до істотного зниження ризику для здоров'я. При тому що, звичайно, немає доказів того, що вони лікують від тютюнопаління. Нікотин - добре відомий продукт - крапля нікотину (це 50 мг приблизно) кінь ніколи не вбивала і не вб'є. Нікотин, як токсичний продукт, має свої пороги, але в фабричних продуктах він міститься в безпечних для споживачів кількостях.

Паучі VELO - без тютюну, диму і попелу

Павучі Velo тютюну не містять, в них тільки нікотин в поєднанні з рослинними інгредієнтами, ароматичними добавками та водою. Паучі - альтернативна нікотиновмісна продукція, споживання якої пов'язане з меншими ризиками, ніж куріння традиційних сигарет.

Velo продається у вигляді паучі. Досить розмістити один пауч між верхньою губою і яснами й через деякий час він почне діяти. Про це буде свідчити легке поколювання. Як використовувати VELO детальніше можна дізнатися на wona.com.ua. Завдяки нікотиновим павучам забезпечується насичення нікотином без куріння. Дія у них таке ж, як у сигарет. Їх можна вживати в будь-якому місці.

Цікаво, що в продукті зовсім не міститься тютюну. Тільки нікотин, сіль, вода, ароматизатори. Творці замінника сигарет пропонують такі варіанти смаків:

  • зі смаком солодкої м'яти;
  • зі смаком м'яти і ягід;
  • зі смаком перцевої м'яти;
  • тропічними фруктами.

Рівень вмісту нікотину і міцності може бути різним: невеликим, середнім і високим.

Переваги VELO

Даний продукт зі скандинавським характером має цілу низку переваг. Можна використовувати його в громадських місцях, парках, ресторанах, літаках. У продукту немає диму, запаху, попелу. Для оточення VELO повністю нешкідливий. На відміну від сигарет, не залишає неприємного запаху на руках і одязі. У використанні простий і легкий.

Ну і велика різноманітність смаків дозволить змінювати павучі за настроєм.

VELO вписується в ритм життя сучасних людей, які не хочуть йти на компроміси. Це креативне покоління, відкрите всьому новому, любляче яскраві події та пригоди.

теги: