13.07.2017, 08:44

Де купувати житло в Києві? Топ зданих новобудов Києва на ресурсі Bild

Забудовники Києва відмічають, що сучасні інвестори більше схильні вкладати свої заощадження в купівлю нерухомості, чим зберігати їх у банку або дома. Тому будівництво житла в столиці відбувається досить динамічно і щороку будівельні компанії здають в експлуатацію нові об'єкти житлового фонду.

Багато людей купують житло на етапі будівництва, деякі вважають за краще придбати квартиру у будинках, зданих в експлуатацію. Сьогодні будівельні компанії пропонують досить багато новобудов, де можна купити квартиру, що відповідає будь-яким вимогам і фінансовим можливостям. Повну інформацію про новобудови Києва можна дізнатися детальніше на сайті www.bild.ua, де споживачеві надається повний перелік житлових комплексів від усіх київських забудовників.<

ЖК «Казка» - комплекс, що складається з 9 будинків клубного типу, квартира в якому прекрасно підійде для тихого сімейного життя. Комплекс будинків з квартирами економ-класу звела будівельна корпорація «Укрбуд» по вулиці Академіка Лебедєва. Розташований в парковій зоні, комплекс є дивовижним місцем для відпочинку і життя тих, хто не любить міську метушню. Поблизу новобудови є декілька магазинів, поруч знаходяться загальноосвітні установи. Транспортна розв'язка дуже зручна. А всього в 1,5 кілометрі від будинків знаходиться масив Теремки - 2, в якому інфраструктура розвинена на високому рівні. До центру столиці не більше 20 хвилин їзди. До переваг ЖК «Казка» можна віднести сучасне комфортабельне планування квартир. Є також дворівневі апартаменти з мансардним поверхом. У деяких квартирах передбачені каміни. Прибудинкова територія комплексу облаштована і доповнена місцями відпочинку.

ЖК «Бруклін» - це трисекційний 10-поверховий будинок клубного типу, де розміщується 69 квартир бізнес-класу. Забудовник - Kiev Development Group. Будова стилізована під аналогічні об'єкти у Брукліні, району Нью-Йорка. Будинок має залізобетонний монолітний каркас. Інженерні і архітектурні рішення новобудови виконані з матеріалів якісних і сучасних. Фасад утеплений і вентильований. Мешканцям доступні об'єкти інфраструктури: дитячий сад, школа, лікарня, торговий центр, магазини, ринок, паркова зона, зручна транспортна розв'язка.

ЖК «Місто кольорів» розкинеться на ділянці площею майже 11,3 га. На ньому передбачено не лише зведення будівель, але і створення паркових зон між лініями будинків комплексу. Забудовник обіцяє, що територія комплексу буде закритою і такою, що охороняється. До складу ЖК «Місто кольорів» увійдуть чотирнадцять 16 - поверхових будинків, в яких розміститься більше 2,5 тис. квартир. Окрім будинків забудовник обіцяє приділити увагу і розвитку міської і соціальної інфраструктури. Перші поверхи деяких будинків комплексу будуть віддані під нежитловий фонд - в них зможуть розміститися всілякі магазинчики, відділення банків, салони краси, словом усі ті заклади, які значно спрощують життя мешканцям новобудов.

Будівництво великих житлових кварталів в столиці України триває з особливим розмахом. Сьогодні нові ЖК більше схожі на маленькі райони з розвиненою інфраструктурою, а деякі нагадують маленькі міста. Якщо ви плануєте придбати житло в Києві, в каталозі ресурсу Bild зможете підібрати для себе найкращий варіант.

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: