25.11.2016, 13:49

У Києві п'яний пішохід загинув під колесами іномарки

Марина Началова | Все новости автора

Дорожньо-транспортна пригода з трагічними наслідками сталася опівночі на проспекті Миколи Бажана, що у Дарницькому районі Києва.

Новину передає Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.<

25 листопада 2016 року київські правоохоронці отримали інформацію, що водій іномарки, рухаючись у крайній правій смузі, скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень 18-річний черкащанин помер на місці.

На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у місті Києві. Правоохоронці встановили, що за півгодини до трагедії на гарячу лінію «102» повідомили, що два молодики у нетверезому стані розгулюють посеред жвавого руху проспектом Миколи Бажана. А вже невдовзі один з них потрапив під колеса автомобіля «Нісан Альмера» під керуванням 40-річного водія.

Пішохід від отриманих травм загинув на місці. Його товариш не дочекався приїзду слідчо-оперативної групи і втік. Як зазначили свідки, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження будуть призначені необхідні експертизи, встановлюється механізм автопригоди та проводяться інші слідчі дії.

Теги новостей: