16.07.2020, 11:57

Укрзалізниця відновила продаж 100% квитків на поїзди, що курсують до Києва та зворотно

Укрзализныця возобновила продажу 100% билетов на поезда, курсирующие в Киев и обратно

Компанія "Укрзалізниця" заявила про повне відновлення продажу квитків у поїздах далекого сполучення, що прямують з Києва та зворотно. Це стосується і транзитних поїздів через столицю України.

З 16 липня квитки можна купити на 100% місць. Відновлення повноцінного продажу квитків стало можливим завдяки погодженню Київської міської державної адміністрації, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

В "Укрзалізниці" нагадали, що відповідно до постанови Міністерства охорони здоров'я України від 03.07.2020 №39 дозволяється перевезення пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішнього сполучення в межах кількості місць, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу.

У разі здійснення перевезення в регіон, в якому не застосовується ослаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% кількості місць.

"Укрзалізниця" вже відновила курсування 65 поїздів.

Раніше реалізація квитків в обсязі 100% була розпочата на поїзди: №7/8 "Харків - Одеса", №81/82 "Харків - Новоолексіївка", №53/54 "Дніпро - Одеса", №91/92 "Одеса - Костянтинівка".

У компанії відзначили, що всі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку до і після рейсу. Також посилено обробляють постільну білизну під час прання.

У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту.

Для посадки в поїзд пасажири повинні надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці в вагон.

З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

Читайте також:

Болгарія дозволила громадянам України в'їжджати в країну без тесту на COVID-19 і карантину

У Росії скасували обов'язкову 2-тижневу ізоляцію для в'їжджають в країну громадян

Обов'язковий карантин: Угорщина ввела 14-денну обсервацію для українських туристів