06.04.2021, 07:24

"Укртелеком" підніме ціни на інтернет: названо причини

Ольга Романец | Всі новини автора
Укртелеком

Один з найпопулярніших інтернет-провайдерів "Укртелеком" підвищить ціни на свої послуги. Це пов'язано зі збільшенням вартості енергоносіїв, матеріальних ресурсів, палива та інших подібних причин.

Про це компанія розповіла виданню Ubr, передає Час Пік.

Як повідомили в компанії, порівняно з минулим роком розмір абонплати для більшості абонентів підвищився на 30-50 гривень на місяць з ПДВ. Однак, навіть незважаючи на підвищення цін на інтернет-зв'язок, в компанії заявляють, що послуги і тарифи залишаються для українців "максимально доступними і обгрунтованими з економічної точки зору".

Крім того, в "Укртелекомі" підкреслюють, що триматися на плаву інтернет-провайдерам стало важче. Велику конкуренцію складають інші оператори, які працюють на ринку зв'язку наполовину легально і ухиляються від сплати частини податків.

За статистикою, на даний момент послуги доступу в iнтернет від "Укртелеком" доступні майже в трьох з половиною тисячах населених пунктів по всій території нашої країни.

Нагадаємо, Vodafone запустив новий тарифний план для своїх абонентів, щомісячна плата за який становить всього 50 гривень.

Читайте також: Українцям по-різному вважають стаж для пенсії: у кого найнижчі виплати

Пенсії та соцвиплати в Україні почнуть видавати по-новому: кого і коли це торкнеться

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк