27.04.2021, 20:34

Пенсійний фонд почав виплати "карантинних" 8 тисяч підприємцям

Ольга Романец | Всі новини автора
помощь

Пенсійний фонд України розпочав фінансування одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8000 грн Для ФОП та найманих працівників.

Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України, передає Час Пік.

Допомога виплачується відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.04.2021 № 328 "Про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

Як повідомляють у Пенсійному фонді України, 27 квітня 2021 року профінансовано 200 млн грн для забезпечення виплати допомоги.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав закон № 1358-IX про виплату допомоги бізнесу і залученим до нього співробітникам в регіонах, які потрапили в "червону" зону карантину.

Фізичні особи-підприємці та наймані працівники, які були змушені припинити свою діяльність через локдауну в "червоних" зонах, отримають з держбюджету одноразову виплату в розмірі 8 тисяч гривень.

ПФУ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк