19.08.2021, 11:43

"Укрпошта" закупила пістолети Makarov для листонош

Иллюстративное фото / Открытый источник

АТ "Укрпошта" за результатами відкритих торгів підписала договір з казенним науково-виробничим об'єднанням "Форт" на поставку пістолетів. 

АТ "Укрпошта" 11 серпня уклала договір з КНВО "Форт" МВС України щодо закупівлі 1444 одиниць пістолетів "Форт-17" калібру 9 mm Makarov, вироблених на цьому казенному об'єднанні. Про це повідомляється в електронній системі публічних закупівель ]]>ProZorro]]>.

Компанія запропонувала АТ "Укрпошта" пістолети "Форт-17" калібру 9 мм Makarov. Згідно з угодою, КНВО "Форт" поставить 1444 пістолетів до 31 грудня 2021 року.

Ціна контракту склала 13,63 млн гривень (очікувана вартість - 13,7 млн гривень), або 9 444 гривень за одиницю.

Єдиним конкурентом на торгах була компанія ТОВ "Ібіс" з пропозицією 13,7 млн гривень. В ході торгів "Ібіс" не знижував пропозицію, що дозволило конкуренту взяти підряд фактично за ціною очікуваної вартості.

Довідка: "Форт-17" - ручний самозарядний пістолет калібру 9 мм, призначений для ураження живої сили противника на відстані до 50 м, в основному використовується охороною державних та приватних закладів.

Казенне науково-виробниче об'єднання «Форт» МВС України - сучасне підприємство ВПК України, що займається розробкою і виробництвом стрілецької зброї, боєприпасів і спецзасобів. КНВО "Форт" зареєстровано у 1999 році на базі Вінницького науково-дослідного приладобудівного заводу для розробки та виробництва засобів особистого захисту співробітників МВС та інших силових структур.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк