07.04.2022, 13:25

"АТБ-пошта": Мережа продуктових магазинів "АТБ" запустила безкоштовну доставку гуманітарних посилок

"АТБ-почта"

Мережа "АТБ" запустила можливість безкоштовної доставки термінових гуманітарних посилок для переселенців, благодійних організацій та волонтерських центрів через ресурси транспортної логістики.

Мережа "АТБ" запустила можливість доставки термінових гуманітарних посилок між Львовом, Харковом, Одесою та Дніпром. Про це повідомив директор корпорації "АТБ" Борис Марков у Facebook, передає Час Пік.

"Таку можливість ми впровадили, спостерігаючи суттєві труднощі у роботі офіційних кур'єрських служб в Україні, а подекуди,  значним подорожчанням вартості їхніх послуг. 

Враховуючи наше наявне транспортне сполучення та за підтримки наших діючих магазинів та розподільчих центрів, ми зможемо безкоштовно надавати таку послугу у термінових та невідкладних випадках.

Звертаємо особливу увагу!!!

До безкоштовної доставки будуть прийматися тільки посилки з розмірами 50см х 50см х 70см та вагою не більше 30 кг", - написав Марков.

Замовити послугу "АТБ-пошта" можна через сервіс "Звернення організацій" на офіційному сайті компанії. У ньому необхідно ]]>заповнити відповідну форму]]> із приміткою "Запит на послугу АТБ-пошта".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк