20.04.2022, 12:58

"Нова пошта" запустила доставку особистих речей до країн Європи: тарифи

"Новая почта" запустила доставку личных вещей в страны Европы

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта", запустила нову послугу - "Речі з дому за кордон". Можна надіслати посилку до однієї з 24 країн Європи.

"Нова пошта" запустила послугу "Речі з дому за кордон" для доставки особистих речей до країн Європи, повідомляє Час Пік із посиланням на прес-службу компанії.

Надіслати можна валізу або коробку з особистими речами в одну з 24 країн Європи зі знижками від 50% до 80%.

"Рівень знижки при відправці посилок до 30 кг залежить від ваги відправлення. При відправці речей вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставки, до якої входить країна – першої чи другої.

Наприклад, відтепер вартість посилки з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг з складає 800 гривень, до 10 кг - 1200 гривень, а якщо відправити 30 кг - 2 000 грн", – пояснили у компанії.

У тариф не входять можливі мита та податки, які можуть нараховуватись в країні отримання.

До перевезення не допускаються документи з посвідченням особи, їжа, ліки, алкоголь, електроніка (фотоапарати, ноутбуки, телефони тощо), гроші, іменні банківські картки та горючі матеріали.

"Відправити посилки через послугу "Речі з дому за кордон" можна у будь-якому працюючому відділенні або оформити самостійно через особистий кабінет на сайті. Доставка за кордон здійснюється тільки на адресу одержувача.

Максимальна вага відправлення -70 кг, габарити не повинні перевищувати 120х80х69 см. Термін доставки орієнтовно від 6 днів", – пояснили у компанії.

Щоб скористатися послугою, необхідно:

  • принести відправлення, але обов'язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість;
  • назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення. Крім того, вказати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти одержувача;
  • при надсиланні більше однієї позиції з клієнтом обов'язково зв'яжеться по телефону співробітник "Нової пошти Глобал" для заповнення інвойсу для митниці.

Скористатися новою послугою та надіслати речі можна у Польщу, Францію, Німеччину, Італію, Болгарію, Угорщину, Литву, Естонію, Хорватію тощо. З повним списком із 24 країн можна ознайомитись на ]]>сайті "Нової пошти"]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: