14.05.2022, 10:05

Зеленський виступить на відкритті Всесвітнього економічного форуму в Давосі

Зеленский выступит на открытии ВЭФ в Давосе

Президент України Володимир Зеленський виступить із промовою на відкритті щорічного Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) у Давосі.

Президент України Володимир Зеленський звернеться до учасників форуму по відеозв'язку. Виступ заплановано на 23 травня. Про це 13 травня повідомив речник ВЕФ Янн Цопф, передає Час Пік з посиланням на ]]>Bloomberg]]>.

"Світ перебуває зараз в історичній поворотній точці, і це вимагає від нас негайного й швидкого розв’язання поточних геоекономічних і геополітичних проблем. Це буде важливий момент для України для того, щоби разом з високопоставленими українськими представниками обговорити розвиток ситуації в уряді, бізнесі й суспільстві на місцях", – зазначив прес-секретар ВЕФ Янн Цопф.

Зеленський виступить під час прямого включення у день відкриття конференції – 23 травня. Окрім цього форум особисто відвідають віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та мер Києва Віталій Кличко.

Довідка: Всесвітній економічний форум - швейцарська неурядова організація, найвідоміша організацією щорічних зустрічей у Давосі. На зустрічі запрошуються провідні керівники бізнесу, політичні лідери, видатні мислителі та журналісти. У 2022 році захід відбудеться 22-26 травня.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк