24.11.2022, 18:23

Банки, які працюватимуть навіть під час блекауту: перелік НБУ

Нацбанк

Національний банк України опублікував перелік державних та комерційних банків, які працюватимуть навіть у разі тривалої відсутності енергопостачання (блекауту).

Національний банк разом із банками впроваджують план заходів для забезпечення безперервності роботи банківської системи за умов тривалої відсутності електропостачання. Про це ]]>повідомляється ]]>на сайті НБУ, передає Час Пік.

Системно важливими банками визначено перелік 760 чергових відділень, розташованих у Києві та у 275 населених пунктах 22 областей, які надаватимуть клієнтам фінансові послуги навіть в умовах тривалої відсутності енергопостачання.

 Чергові відділення вже забезпечуються усім необхідним обладнанням та каналами зв’язку для безперервної роботи за відсутності електрики.

 Реалізуються плани логістичного забезпечення таких відділень додатковим персоналом, касовою технікою, банкоматами, готівкою.

Чергові відділення позначили на спеціальній ]]>інтерактивній карті]]>. Також ]]>перелік 760 чергових відділень]]> можна знайти на сайті Нацбанку України.

Читайте також: "ПриватБанк" змінив ліміти на зняття готівки в банкоматах з карток усіх українських банків

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк