02.02.2023, 13:05

У мережі супермаркетів АТБ українці можуть безкоштовно отримати продукти: як забрати допомогу

В сети супермаркетов АТБ украинцы могут бесплатно получить продукты

В Україні тепер людина, яка потребує допомоги, може використати сертифікат у рамках "єДопомога" у всеукраїнській мережі супермаркетів "АТБ-Маркет" та безкоштовно отримати продукти. Мережу додали до списку партнерів програми.

Платформа "єДопомога" розширює мережу партнерів для того, щоб більше людей з різних куточків України змогли скористатися Передоплатою "єДопомога" (далі - сертифікат). Про це ]]>повідомляє ]]>прес-служба Мінсоцполітики, передає Час Пік.

Щоб отримати продукти, необхідно заповнити заявку на сайті платформи, а потім скористатися сертифікатом для отримання допомоги.

"Благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як отримати допомогу?

Зареєструйтесь на ]]>платформі]]>.

Залиште заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів "єДопомога" мережу супермаркетів АТБ.

Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або СМС-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки товару на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату "єДопомога" зі штрих-кодом для сканування.

Також у Мінсоцполітики ]]>пояснили]]>, як стати Благодійником та зробити оплату за продукти, обрані людиною, яка потребує допомоги.

Важливо пам'ятати, що Передплата на продукти разова та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок (окрім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі супермаркетів АТБ-Маркет на підконтрольній Україні території.

"Якщо Передплата не була використана протягом цього часу, платформа єДопомога інформує Благодійника, що Передплата протермінована та згенерована заново, та повідомляє про необхідність направити його новому Заявнику, що потребує допомоги", - йдеться у повідомленні Мінсоцполітики.

Минсоцполитики

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк