20.07.2024, 19:32

В Україні розпочала роботу "гаряча лінія" з питань енергетики

"горячая линия" / Иллюстративное фото

В Україні відсьогодні, 20 липня, розпочала роботу "гаряча лінія" з питань енергетики під назвою "СТРУМ". Консультації з енергетичних питань можна отримати безкоштовно та цілодобово.

В Україні розпочала роботу "гаряча лінія" 15-49 з питань енергетики "СТРУМ". Як ]]>повідомляє ]]>Урядовий портал, на "гарячу лінію" можуть звертатися громадяни та бізнес для вирішення питань, пов'язаних з енергетичною галуззю, передає Час Пік.

На лінію можна звернутися з таких питань:

  • встановлення альтернативних джерел енергії для забезпечення власної енергонезалежності;
  • дізнатися, як посилити енергонезалежність свого будинку чи підприємства;
  • отримати інформацію про державні фінансові програми підтримки для встановлення додаткових потужностей генерації електроенергії та інші поточні питання щодо ситуації в енергетиці.

"В умовах кризової ситуації, коли ворог системно руйнує нашу енергетику, намагаючись занурити нас у темряву і холод, важливим інструментом і найшвидшим рішенням є розвиток розподіленої генерації, впровадження якої надасть можливість забезпечити енергонезалежність українців та локальні потреби в генерації і в цілому енергетичну безпеку України. Наразі Урядом прийнято низку важливих рішень і фінансових програм для стимулювання розвитку розподіленої генерації.

Метою запровадження урядової телефонної лінії "СТРУМ" є забезпечення українців необхідною та доступною інформацією про можливості підключення альтернативних джерел енергії, отримання державної фінансової підтримки, детальних консультацій та розв’язання проблемних питань із встановленням та підключенням обладнання", – зазначив міністр енергетики Герман Галущенко.

В Украине начала работу "горячая линия" по вопросам энергетики

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк