09.10.2024, 17:15

Шопінг без кордонів: Укрпошта планує доставку товарів з Amazon в Україну

Віра Висоцька | Всі новини автора
Укрпошта планує доставку товарів з Amazon в Україну

АТ "Укрпошта" активно працює над угодою з поштовою службою США (USPS), яка може відкрити двері для доставки товарів з таких великих маркетплейсів, як Amazon, до України.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю агентству ]]>"Інтерфакс-Україна"]]> розповів генеральний директор "Укрпошти" ]]>Ігор Смілянський.]]>, повідомляє Час Пік.

На його словами, "недавня поїздка до США підтвердила, що ми проводимо інтенсивні переговори з USPS". Смілянський зазначив, що укладення угоди є важливим кроком для забезпечення українських споживачів доступом до іноземних товарів.

"Якщо нам вдасться підписати угоду, Amazon відкриється для України", - підкреслив він, додавши, що угода може розпочати діяти вже у 2025 році.

Окрім Amazon, угода з USPS дозволить українцям отримувати посилки від інших великих міжнародних маркетплейсів.

"Ми вже досягли домовленостей щодо доставки дрібних пакетів, і сподіваюся досягти результату до 1 січня. Наша мета - укласти цю угоду до листопада, щоб мати можливість технологічно підготуватися до запуску", - зазначив гендиректор.

Він також підкреслив, що партнерство з USPS стане потужним кроком до залучення інших великих міжнародних платформ, які наразі недоступні для українських споживачів.

"Якщо ми підпишемо угоду з USPS, в Україні з’являться всі великі маркетплейси, які працюють з цією службою", - зазначив Смілянський.

Ця угода обіцяє змінити ландшафт електронної комерції в Україні, надаючи споживачам доступ до широкого асортименту товарів та покращуючи умови доставки. В умовах сучасного світу, коли онлайн-покупки стають все популярнішими, така співпраця може значно спростити життя українським покупцям, розширивши їхні можливості для вибору та отримання товарів з усього світу.

Читайте також: Податкова отримає доступ до рахунків громадян України за кордоном

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк