04.08.2020, 09:01

Поліція затримала відомого фотографа, який зґвалтував 9-річну дівчинку

Полиция задержала известного фотографа, который изнасиловал 9-летнюю девочку

Житель Полтавської області "вийшов" на свою майбутню жертву через Інтернет. 31-річний фотограф познайомився з 9-річною дівчинкою, яка проживає на Сумщині, і після деякого спілкування в соцмережі запропонував особисту зустріч.

Мешканка Сумської області 1 серпня звернулася в поліцію і повідомила, що її 9-річна дочка зустрічалася з дорослим чоловіком, який здійснював з нею неприпустимі дії. За результатами спецоперації чоловік, який вчинив дії сексуального характеру відносно малолітньої дівчинки, встановлений та затриманий, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Сумської області.

З'ясувалося, що дівчинка познайомилася з чоловіком в соцмережі. Кілька днів вони листувалися, а після домовилися про зустріч. 31 липня чоловік заїхав за дівчинкою на власному авто та пообіцяв звозити в "Макдональдс".

На орендованій квартирі він здійснював з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як згвалтування.

Після він пригостив дівчинку в місцевому кафе та відвіз додому. Підозрюваний продовжив писати дівчинці, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Це листування вже проходило під контролем правоохоронців.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. 3 серпня затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов'язаних з проникненням у тіло іншої особи) КК України.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. У той же час перевіряється його причетність до аналогічних злочинів.

Встановлено, що чоловік проживає в Полтавській області, йому 31 рік і він відомий фотограф.

Читайте також: У Києві "на гарячому" спіймали педофіла

Полиция задержала известного фотографа, который изнасиловал 9-летнюю девочку

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>