10.08.2020, 14:54

Не поділили паркування: У Запоріжжі стріляли біля торгового центру

В Запорожье стреляли возле торгового центра

У Запоріжжі біля торгового центру через паркувальне місце виник скандал, який закінчився стріляниною. В результаті конфлікту, постраждало три людини.

Інцидент стався у Дніпровському районі Запоріжжя по вулиці Добробутная 9 серпня близько 20:45. За даним фактом поліція відкрила два кримінальні провадження, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Оперативники встановили, що біля одного з торгових центрів міста між чоловіком та жінкою (обидва 1971 р.н.) сталася сварка через паркування. В ході словесної перепалки жінка бризнула чоловікові в очі з балончика зі сльозогінним газом, а той в свою чергу її штовхнув.

Жінка по телефону викликала на допомогу сина (1993 р.н.), який приїхав та почав різати ножем скати на мікроавтобусі Volkswagen, що належить кривдникові його матері. У відповідь власник мікроавтобуса дістав травматичний пістолет, зробив спочатку попереджувальний постріл в повітря, а потім ще кілька в бік молодої людини.

Зав'язалася дракка, в ході якої молодик завдав опоненту удари по голові, відібрав пістолет та вистрілив, потрапивши в стегно та передпліччя.

39-річного потерпілого доставили в лікарню. В даний час стан його залишається стабільно важким.

Співробітники кримінальної поліції затримали 27-річного чоловіка на місці скоєння злочину в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція за цими статтями передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

В Запорожье стреляли возле торгового центра В Запорожье стреляли возле торгового центра В Запорожье стреляли возле торгового центра

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>