21.10.2020, 14:01

Вибух в Одеській області: скоєно замах на кандидата в депутати облради

Взрыв в Одесской области: совершено покушение на кандидата в депутаты горсовета

В Одеській області було скоєно замах на кандидата в депутати Одеської облради від"Батьківщини". Поліцейські встановлюють обставини вибуху.

Повідомлення про вибух надійшло у поліцію 21 жовтня о 9:40. Вибух прогримів у автозаправної станції біля села Курган Біляївського району. Зараз на місці події працюють керівництво ГУНП, слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Одеської області.

За попередніми даними, в результаті вибуху постраждав власник охоронної компанії - кандидат у депутати Роздільнянської місцевої ради. Він з тілесними ушкодженнями госпіталізований. Також пошкоджено автомобіль, на якому пересувався чоловік.

Взрыв в Одесской области: совершено покушение на кандидата в депутаты горсовета

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, які до неї причетні. 

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст.15 та п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На час роботи вибухотехнічної служби рух на вказаній ділянці траси "Одеса-Кучурган" тимчасово призупинено.

За інформацією місцевого видання "Думська", замах було скоєно на кандидата в депутати Одеської облради від "Батьківщини" і директора скандально відомого охоронного агентства "Самсон" Андрія Бабенка.

За даними видання, Бабенко знаходиться в приватній клініці з пораненням голови, його готують до операції. 

"Спрацював вибуховий пристрій невеликої потужності, встановлений біля дороги. Вражаючий елемент-металеві кульки. Одна з них потрапила в голову кандидата", - повідомляє "Думська".

Взрыв в Одесской области Взрыв в Одесской области Взрыв в Одесской области

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк