04.11.2020, 09:23

Загрожує довічне: ревнивиця з Луганщини встановила розтяжку, щоб убити суперницю

ревнивица с Луганщины установила растяжку, чтобы убить соперницу

У Донецькій області 49-річна мешканка Луганщини вчинила замах на життя суперниці. Жінка встановила у дворі розтяжку з гранатою. В результаті вибуху постраждала отримала численні поранення.

Обвинувачену судитимуть за замах на вбивство, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб, та незаконне поводження з бойовими припасами, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури та Відділ комунікації ГУ Нацполіції в Донецькій області.

Співробітники Управління карного розшуку та детективи слідчого управління поліції Донецької області спільно з Донецькою обласною прокуратурою викрили 49-річну мешканку Луганщини в організації вибуху з метою вбивства. Жертвою мала стати 55-річна жінка, з якою у підозрюваної був давній конфлікт.

ревнивица с Луганщины установила растяжку, чтобы убить соперницу

Розслідуванням встановлено, що вранці 20 червня 2020 р. жінка приїхала в с. Іванопілля Костянтинівського району. На грунті ревнощів до колишнього співмешканця, вона вирішила помститися його законній дружині. Зловмисниця встановила біля воріт, які вели до городу суперниці, дротяну розтяжку, з'єднавши її з бойовою гранатою РГД-5.

На щастя, потерпілій вдалося вчасно зреагувати на вибух, і вона залишилася жива, проте отримала численні осколкові поранення.

За висновками слідства, протиправні дії підривниці загрожували життю багатьох осіб і могли спричинити інші жертви.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство та незаконне придбання, носіння та зберігання вибухових пристроїв (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України) стосовно мешканки Луганської області.
 
Обвинувальний акт скеровано до Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" змінила маршрути прямування низки поїздів. Серед них є потяги, що йдуть на Донбас.

Читайте новини:

На Луганщині визначили місця відстою автотранспорту: де можна перечекати ожеледь та снігопад

Тарифи на газ для населення Луганщини: скільки доведеться платити з 1 листопада

"Укрпошта" працює без вихідних: перелік відділень на Луганщині, відкритих 7 днів на тиждень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк