05.11.2020, 13:35

Житель Лисичанська, який напав на жінку, надовго відправиться за ґрати

Лисичанск, разбой, суд

Житель Лисичанська, який скоїв розбійний напад на жінку, надовго відправиться за ґрати. Чоловіка засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Прокурори Лисичанської місцевої прокуратури довели у суді вину місцевого мешканця, який обвинувачувався у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном з погрозами застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я потерпілої (ч. 2 ст. 187 КК України). Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної прокуратури, передає Час Пік.

"У ході судового розгляду встановлено, що у травні 2020 року в м. Лисичанську раніше судимий за розбійний напад чоловік почав переслідувати перехожу та, тримаючи у руці скляну пляшку, приставив їх горловину до шиї потерпілої, бажаючи таким чином, щоб у неї склалося враження наявності зброї. Погрожуючи пострілом з начебто пістолета, обвинувачений наказав віддати належну їй жіночу сумочку", - йдеться в повідомленні.

Жінка чинила опір та стала вириватися. Тоді нападник кілька разів ударив її скляною пляшкою по голові та обличчю. Злочинець схопив жіночу сумочку, в якій знаходився мобільний телефон та грошові кошти. Однак, через опір потерпілої заволодіти її майном розбійнику не вдалося.

Обвинувачений повністю визнав свою провину у вчиненні кримінального правопорушення. Вироком Лисичанського міського суду Луганської області його визнано винним у скоєнні злочину та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Довідка: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження – 30 днів з дня проголошення вироку.

Читайте також:

"П'яна" ДТП у Лисичанську: "ВАЗ" протаранив припаркований Daewoo Lanos

Загрожує довічне: ревнивиця з Луганщини встановила розтяжку, щоб вбити суперницю

На Луганщині з 1 листопада заборонений вилов риби в зимувальних ямах: онлайн карта з координатами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк