04.12.2020, 09:33

Різанина у Лисичанську: чоловік намагався вбити співмешканця колишньої коханки

Марина Началова | Всі новини автора

3 грудня о 5-й годині ранку до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення медиків про те, що з чисельними ножовими пораненнями госпіталізовано 42-річного місцевого мешканця.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи Лисичанського відділу поліції та оперативники Управління карного розшуку. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено коло спілкування потерпілого та його співмешканки, спосіб їх життя, тощо. В поле зору оперативників потрапив 34-річний місцевий мешканець, який був колишнім коханцем співмешканки потерпілого. Оперативним шляхом було встановлено його місцезнаходження. Він переховувався від поліції у свого знайомого.

Під час проведення санкціонованого судом обшуку за місцем його перебування, було виявлено та вилучено саморобний пристрій для відстрілу патронів і наркотична речовина – конопля. Крім того, було виявлено та вилучено знаряддя вбивства – ніж, який заздалегідь був приготовлений підозрюваним для скоєння злочину.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 «Замах на вбивство». Йому  загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 

На даний час  слідчими продовжується проведення слідчо-оперативних  дій в рамках відкритого кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте ще: "Не купуйте це": житель Лисичанська розповів про невдалу покупку в супермаркеті "АТБ"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк