18.12.2020, 08:42

Під Одесою жорстоко розправилися з таксисткою: молодих вбивць затримано

Под Одессой жестоко расправились с таксисткой

Під Одесою затримано двох молодих людей, яких підозрюють у вбивстві жінки-таксиста. Жорстокими вбивцями виявилися 17 та 18-річний жителі Южного.

Затримали злочинців за місцем проживання у місті Южне, куди вони дісталися на таксі. Прокуратура повідомила затриманим про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, повідомляє Час Пік.

За інформацією поліції, зловмисники зважилися на вбивство через нестачу коштів для погашення кредитів, які оформили для відкриття "кімнати розвантаження від люті".

Под Одессой жестоко расправились с таксисткой

Попередньо встановлено, що бажаючи залагодити фінансові проблеми 17-річний житель Южного заздалегідь спланував злочин та підбив до нього свого товариша. 

Сівши в автомобіль 55-річної таксистки, вони навмання назвали їй адресу призначення, а коли приїхали в населений пункт Любопіль, жорстоко вбили жінку. Вбивці завдали жінці 11 ударів ножами, які заздалегідь взяли з собою. Здобиччю злочинців стали півтори тисячі гривень, які вони забрали з гаманця таксистки.

Щоб приховати вбивство молоді люди відтягнули бездиханне тіло на узбіччя та на автомобілі вбитої поїхали на околицю Одеси. Там вони закопали знаряддя злочину, облили транспортний засіб горілкою та підпалили його разом зі своїм верхнім одягом та особистими речами.

Їхні дії слідчі кваліфікували одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України: пунктами 6 та 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення майна) та ч. 3. ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). 

Крім того, вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 4 ст. 187 (Розбійний напад) ККУ. В рамках досудового розслідування призначено низку судових експертиз. За скоєне фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Под Одессой жестоко расправились с таксисткой Под Одессой жестоко расправились с таксисткой Под Одессой жестоко расправились с таксисткой

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк