19.12.2020, 08:59

У Київській області затримано банду озброєних злочинців

В Киевской области задержали банду вооруженных преступников

У місті Ірпінь Бучанського району Київської області затримано банду озброєних злочинців. Члени банди скоїли розбійний напад на сім'ю приватного підприємця. Постраждалим дивом вдалося вижити після жорстоких тортур.

Затримали членів озброєної банди 17 грудня в Ірпені. До організованої злочинної групи входило четверо жителів м. Ірпінь та раніше судимий уродженець Херсонщини, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Київської обласної прокуратури.

Під час проведення обшуків за місцем їх проживання виявлено та вилучено зброю, боєприпаси, засоби конспірації - маскувальний одяг, балаклави, рації, а також викрадене майно потерпілих.

Перевіряється причетність затриманих до аналогічних кримінальних правопорушень. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Розбійний напад на будинок підприємця в селі Луб'янка Бородянського району було скоєно ще 30 листопада. Члени банди увірвалися в будинок та близько години жорстоко знущалися над чоловіком і його сім'єю - катували праскою, різали ножем та заливали в очі горілку, вимагаючи інформацію про місце зберігання грошей. 

Бандити забрали 3 тисячі доларів США, 8 тисяч гривень та ювелірні вироби. Зникли з місця події на двох автомобілях господаря будинку.

Про це повідомив начальник поліції в Київській області Андрій Небытов на своїй Facebook-сторінці, опублікувавши фото та відео затримання.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк