25.12.2020, 12:38

У Києві біля ресторану на Оболоні прогримів вибух

В Киеве возле ресторана прогремел взрыв

В Оболонському районі Києва біля одного з ресторанів в ніч на 25 грудня стався вибух. Поліцейські встановлюють всі обставини та причини події.

Повідомлення про те, що на вулиці Автозаводській біля одного з ресторанів стався вибух, надійшло у поліцію близько 4:00 ранку. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи, екіпажі патрульних, вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

Переглянувши камери відеоспостереження правоохоронці встановили, що за кілька хвилин до вибуху до ресторану підійшов невідомий чоловік, поставив біля сходинок пакет з невідомим вмістом та пішов, потім стався вибух.

В результаті вибуху ніхто не постраждав. Пошкоджено вікна та фасад даного закладу. 

Фахівці профільних служб встановлюють походження вибухнув предмета.

"Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Оболонського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років", - повідомили в поліції.

Відзначається, що в рамках досудового розслідування правоохоронці з'ясовують всі обставини і причини скоєного та проводять розшукові заходи з метою встановлення і затримання особи, причетного до цього кримінального злочину.

За інформацією ЗМІ, вибух стався біля ресторану"Золотий Шафран".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк