08.01.2021, 14:31

На Закарпатті чоловік по-звірячому побив співмешканку та двох її дітей: вижила лише жінка

Закарпатская, убийство

У місті Тячів Закарпатської області стався страшний злочин. В одному з розважальних закладів чоловік по-звірячому побив свою співмешканку та двох її малолітніх дітей. Жінка опинилася у реанімації, а діти померли на місці події.

Поліцейські затримали жителя смт Буштино Тячівського району Закарпатської області, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побив жінку з дітьми, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Виклик у поліцію надійшов ввечері 6 січня, за вказаною адресою оперативно прибули співробітники місцевої поліції.

Встановлено, що 30-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав сварку зі своєю 35-річною співмешканкою. Разом з жінкою перебували двоє її малолітніх дітей - 9-річна дочка та 2-річний син.

Чоловік наніс жінці та дітям тілесні ушкодження. В результаті отриманих травм постраждалі діти померли на місці. Жінку зі складними травмами госпіталізували до реанімації. 

Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Слідчі поліції вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке скоєно з особливою жорстокістюта в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки. 

Поліцейські клопотатимуть у суді про безальтернативне взяття підозрюваного під варту. За скоєне затриманому загрожує довічне ув'язнення.

У соцмережі Facebook опубліковані фото вбивці, а також дітей, яких він позбавив життя.

Закарпатская, убийство Закарпатская, убийство

Закарпатская, убийство

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк