13.03.2021, 12:32

У Сєвєродонецьку двоє серійних злодіїв попалися відразу після скоєння квартирної крадіжки

В Северодонецке двое серийных воров попались сразу после совершения квартирной кражи

У Сєвєродонецьку поліцейські затримали двох серійних злодіїв. Рецидивісти були затримані із "здобиччю", відразу після пограбування квартири.

12 березня у Сєвєродонецьку поблизу багатоповерхівки по пр. Гвардійському відразу після скоєння квартирної крадіжки, вчиненої шляхом підбору ключа, поліцейські затримали двох чоловіків, повідомляє Час Пік з посиланням на Сєвєродонецьке районне управління поліції.

Затриманими виявилися 30-річний житель м. Кремінна та 40-річний житель м. Голубівка (раніше Кіровськ, тимчасово окупована територія України), обидва раніше судимі за вчинення майнових злочинів.

Вже відомо, що вони причетні до скоєння низки квартирних крадіжок, а також квартирного пограбування. Обох фігурантів затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ІТТ, де вони чекатимуть обрання їм запобіжного заходу.

У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 185 КК України "Крадіжка" та ст. 186 КК України "Грабіж", слідчим належить встановити обставини скоєних злодіями злочинів та перевірити їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів, зареєстрованих на території Луганської області.

Новини міста:

"Масляна" у Сєвєродонецьку: програма свята та схема перекриття доріг

З Сєвєродонецька до залізничного вокзалу "Лисичанськ" планують запустити тролейбус

В Северодонецке двое серийных воров попались сразу после совершения квартирной кражи В Северодонецке двое серийных воров попались сразу после совершения квартирной кражи​​​​​​В Северодонецке двое серийных воров попались сразу после совершения квартирной кражи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк