13.04.2021, 13:41

На Луганщині поліцейські розкрили вбивство і затримали злочинця

Ольга Романец | Всі новини автора
убийство

У Кремінній 46-річного чоловіка на власному подвір'ї вбив син. Злочинець намагався знищити речові докази і сховатися в лісі, зараз він затриманий і буде перебувати під вартою до обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

У неділю, близько 22 години до поліції надійшло повідомлення фельдшера бригади швидкої медичної допомоги про те, що на приватному подвір'ї по вул. Радищева м. Кремінна виявлено тіло господаря домоволодіння з ножовими пораненнями.

На місці події керівництво Головного управління організувало ретельний огляд місця злочину із залученням експертів-криміналістів і кінологів. Співробітники слідчо-оперативної групи та оперативники опитали сусідів та можливих свідків події.

В результаті проведеного відпрацювання правоохоронці встановили, що між батьком і його 21-річним сином стався конфлікт, в результаті якого хлопець взяв кухонний ніж і кілька разів вдарив батька в грудну, поперекову зону і обличчя.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці. Юнак зняв з себе одяг і взуття, на якому залишилися сліди вбивства, кинув у вогонь, після чого зник.

Поліцейські розшукали вбивцю в лісосмузі, де він переховувався. Також експерти вилучили знаряддя вбивства-підозрюваний сховав його в кущах біля річки.

Читайте також: У Сєвєродонецьку рятувальники виявили тіло жінки при гасінні пожежі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк