28.04.2021, 11:13

У Сєвєродонецьку зґвалтована 6-річна дівчинка: поліція затримала підозрюваного

В Северодонецке изнасилована 6-летняя девочка

Напередодні ввечері Сєвєродонецьк здригнувся від страшної новини. У місцевих пабліках з'явилася новина про зґвалтування малолітньої дитини. Вранці з'явилося офіційне підтвердження від поліції зі звісткою про затримання 48-річного підозрюваного.

Новина про зґвалтування 6-річної дівчинки розбурхала увесь Сєвєродонецьк. Поліція по гарячих слідах затримала підозрюваного у страшному злочині, повідомляє Час Пік.

Розлючені сєвєродончани залишають жорсткі коментарі на адресу ґвалтівника. На думку людей, такий нелюд гідний найжорсткішого покарання.

Северодонецк Северодонецк Северодонецк Северодонецк

У поліції офіційно підтвердили інформацію, як про сам злочин, так і про затримання підозрюваного.

"Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 КК України (Зґвалтування). 48-річного мешканця м. Сєвєродонецька, раніше судимого за майнові злочини, працюючого інженером на одному з підприємств міста, затримано у порядку статті 208 КПК України. Після оголошення затриманому підозри у скоєні злочину, слідчі за підтримки прокуратури звернуться до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

До поліції з повідомленням про злочин 27 квітня о 20:00 звернулася місцева жителька, яка розповіла, що її 6-річну доньку зґвалтував невідомий чоловік. 

Співробітники слідчо-оперативної групи та оперативники Управління карного розшуку в ході проведення слідчо-оперативних дій встановили особу злочинця, його місце знаходження та затримали його.

Під час проведення невідкладних слідчих дій було встановлено обставини злочину та за місцем проживання затриманого вилучено речові докази.

Дівчинка госпіталізована до лікарні.

В рамках відкритого кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури тривають слідчі дії. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк