29.04.2021, 11:51

"Любов зла!": Мешканка Сєвєродонецька потрапила в мережі шлюбного афериста

Иллюстративное фото / Открытый источник

Мешканка Сєвєродонецька на сайті знайомств познайомилася з чоловіком, який відразу запропонував їй більш серйозні стосунки. Мріючи про весілля, вона дозволили йому проживати у своїй квартирі. Через тиждень кавалер "випарувався" разом з грошима своєї нової "коханої".

Поліцейські викрили шлюбного афериста. Відносно 37-річного безробітного жителя м. Кремінна відкрито кримінальне провадження за ст.190 КК України "Шахрайство". Чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Луганської області.

До поліції м. Сєвєродонецьк звернулася 33-річна місцева мешканка, яка повідомила, що її обікрав шахрай. Всього за тиждень, живучи разом з жінкою, він під різними приводами виманив у неї близько 30 тисяч гривень, після чого зник.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу та місцезнаходження афериста. У рамках відкритого кримінального провадження слідчі та оперативники перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Поліція звертається до громадян, які постраждали від дій шахрая, з проханням повідомити за телефонами: 095 234 57 37 або 102.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк