12.05.2021, 13:27

В Івано-Франківську BMW Х5 обстріляли з ручного протитанкового гранатомета

В Ивано-Франковске BMW Х5 обстреляли из ручного противотанкового гранатомета

В Івано-Франківську в результаті пострілу з гранатомета вибухнув автомобіль BMW Х5. Вибух практично повністю знищив елітний позашляховик. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Інформація про вибух автомобіля BMW Х5 на вулиці Галицькій в Івано-Франківську надійшла в поліцію 11 травня близько 23:25. За даними правоохоронців, позашляховик розстріляли з ручного протитанкового гранатомета, повідомляє Час Пік з посиланням на Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Попередньо правоохоронці встановили, що невідома особа з боку берега річки Бистриця-Солотвинська здійснила постріл з предмета, за типом дії схожого на ручний протитанковий гранатомет. В результаті вибуху було пошкоджено автомобіль.

Постраждалих немає. Всі речові докази направлено на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2, Ст.194, ч.1, Ст. 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Встановлюються всі обставини події.

В Ивано-Франковске BMW Х5 обстреляли из ручного противотанкового гранатомета В Ивано-Франковске BMW Х5 обстреляли из ручного противотанкового гранатомета В Ивано-Франковске BMW Х5 обстреляли из ручного противотанкового гранатомета В Ивано-Франковске BMW Х5 обстреляли из ручного противотанкового гранатомета ​​​​​​​В Ивано-Франковске BMW Х5 обстреляли из ручного противотанкового гранатомета

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк