14.05.2021, 15:24

Ґвалтівник-педофіл з Сєвєродонецька отримав 8 років в'язниці

Ольга Романец | Всі новини автора
изнасилование девочки в Северодонецке

30-річний житель Сєвєродонецька отримав 8 років в'язниці за згвалтування 10-річної дівчинки в Лисичанську. Крім того, йому необхідно відшкодувати потерпілим заподіяну моральну шкоду в сумі 75000 гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області, передає Час Пік.

Встановлено, що в лютому 2016 року чоловік побачив біля житлового будинку в Лисичанську 10-річну дівчинку, яка прямувала до зупинки громадського транспорту. Засуджений обманним шляхом посадив малолітню дитину у власний автомобіль, відвіз в безлюдне місце і вчинив відносно дівчинки розпусні дії.

Крім того, у кримінальному провадженні задокументовано два факти вчинення насильницьких дій сексуального характеру щодо жінок протягом травня-серпня того ж року. Злочинець, погрожуючи потерпілим застосуванням пневматичного пістолета, змушував їх сісти в автомобіль і надалі насильно задовольняв статеву пристрасть неприродним способом.

Лисичанським міським судом Луганської області обвинуваченого визнано винним у скоєнні інкримінованих злочинів та засуджено до 6 років 11 місяців позбавлення волі. Однак ювенальні прокурори не погодилися з призначеним покаранням у зв'язку з м'якістю і оскаржили його в апеляційному порядку, вимагаючи максимального терміну ув'язнення.

Луганський апеляційний суд підтримав позицію сторони обвинувачення і виніс новий вирок. Після проголошення судового рішення 12 травня 2021 року чоловіка взяли під варту в залі суду.

Наразі вирок набув законної сили.

Читайте також: Жителя Луганщини притягнуть до відповідальності за використання символіки СРСР

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк