07.06.2021, 14:27

У Сєвєродонецьку екс-прикордонник попався на збуті амфетаміну

попался на сбыте амфетамина

На Луганщині затримано колишніх прикордонників Луганського прикордонного загону, які займалися збутом амфетаміну. Одного з них "взяли" у Сєвєродонецьку. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) за сприяння співробітників внутрішньої безпеки Держприкордонслужби викрили двох екс-співробітників одного з відділів Луганського прикордонного загону. Екс-прикордонники систематично поширювали психотропні речовини серед місцевих жителів. Про це повідомляє прес-служба ДБР, передає Час Пік.

За даними слідства, вони розфасовували амфетамін в коробки з-під сірників і продавали його за готівку.

Правоохоронці затримали екс-прапорщика у місті Щастя та колишнього молодшого сержанта у Сєвєродонецьку після збуту чергових порцій амфетаміну.

Слідство встановлює походження психотропних речовин.

Затриманим повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті психотропних речовин у місцях масового перебування громадян (ч. 2 ст. 307 КК України). Вирішується питання обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

попался на сбыте амфетамина попался на сбыте амфетамина попался на сбыте амфетамина попался на сбыте амфетамина

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк