09.06.2021, 14:28

У Сєвєродонецьку в пункті обміну валюти затримали пенсіонерку з підробленими грошима

В Северодонецке задержали пенсионерку с поддельными деньгами

У Сєвєродонецьку в одному з пунктів обміну валюти 62-річна пенсіонерка намагалася обміняти фальшиву купюру номіналом 50 євро. Працівник обмінника викликав поліцію.

Інцидент стався в одному з пунктів обміну валюти 8 червня. Поліцейські розслідують факт використання підроблених грошей, повідомляє Час Пік.

У поліцію звернувся 39-річний місцевий житель, який повідомив, що в пункті обміну валюти жінка намагається обміняти підроблену купюру номіналом 50 євро. 

Співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що в пункт обміну прийшла 62-річна пенсіонерка з наміром обміняти валюту. Під час перевірки купюри, працівник обмінника виявив підробку і негайно повідомив про це у поліцію.

За словами жінки, зазначену купюру вона придбала у Києві. Слідчі проводять необхідні слідчо-оперативні заходи та встановлюють походження купюри. 

Відкрито кримінальне провадження за ст. 199 КК України "Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, квитків державної лотереї, марок акцизного податку або голографічних захисних елементів".

В Северодонецке задержали пенсионерку с поддельными деньгами В Северодонецке задержали пенсионерку с поддельными деньгами В Северодонецке задержали пенсионерку с поддельными деньгами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк