27.06.2021, 15:10

У Лисичанську у під'їзді будинку пограбували пенсіонерку

Марина Началова | Всі новини автора

У Лисичанську 23-річного раніше судимого молодика затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора, близько 15.00 до поліції м. Лисичанськ надійшло повідомлення 68-річної місцевої мешканки про те, що у під’їзді будинку на кв. Дружби Народів невідомий чоловік схопив її рукою за горло та шляхом ривку з шиї заволодів ланцюжком і втік.

Негайно на місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи на чолі з керівництвом ГУНП, місцевої поліції та криміналістом.

В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів, за детальним описом, який надала потерпіла, оперативники місцевої поліції, Управління карного розшуку та Сєвєродонецького районного управління поліції за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення та бійців батальйону «Скіф» ГУНП в Запорізькій області викрили та затримали молодика.

У підозрюваного вилучені речові докази, які доводять його причетність до скоєння злочину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж» в рамках якого під процесуальним керівництвом прокуратури тривають слідчі дії.

Дивіться ще: У Лисичанську сталася різанина у магазині: відео з місця події

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк