30.12.2021, 14:34

Під час конфлікту через паркування авто сєверодончанину вистрілили в ногу

Иллюстративное фото / Открытый источник

На Луганщині поліцейські встановлюють обставини інциденту, який стався в смт Білокуракине. Учасниками конфлікту стали місцевий житель та сєвєродончанин, який постраждав від дій опонента.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою до лікарів, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

У поліцію 29 грудня надійшло повідомлення 37-річного жителя Сєвєродонецька про те, що перебуваючи в смт Білокуракине на вул. Слов'янській невідомий вистрілив йому в ногу з пістолета. 

"Негайним виїздом на місце події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що між двома чоловіками – 46-річним місцевим мешканцем та сєверодончанином, який перебував по робочим справам у селищі, виникла словесна перепалка, щодо паркування належних їм транспортних засобів. Під час сварки місцевий мешканець дістав травматичний пістолет та здійснив постріл своєму опоненту в ногу", - повідомили в поліції.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження. Зброю вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк