19.09.2023, 11:46

Шпигунила за РСЗВ: СБУ затримала у Слов'янську інформатора РФ

Віктор Білий | Всі новини автора

Служба безпеки України затримала у Слов'янську Донецької області інформатора РФ. Вона з вікна власного будинку шпигунила за переміщенням техніки ЗСУ, яка бере участь у контрнаступі. Їй загрожує до 8 років ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба СБУ, передає Час Пік.

"Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одну ворожу коригувальнику в Донецькій області. Зловмисниця намагалася виявити у Слов'янську локації Сил оборони України та навести по них російські удари", - йдеться у повідомленні.

Найбільше ворога цікавили маршрути переміщення артилерії ЗСУ, у тому числі реактивних систем залпового вогню (РСЗВ), задіяних у контрнаступі під Бахмутом.

"Щоб відстежувати переміщення українських військ, фігурантка облаштувала у власній квартирі своєрідний "спостережний пункт". Отриману інформацію передавала на один із прокремлівських Telegram-каналів, який адмініструють представники російських спецслужб", - додали у СБУ.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: За перешкоджання ЗСУ: колаборанту з Донеччини винесли вирок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк