24.10.2016, 15:34

Аброськін розповів, як у дружини Мотороли з`явився український паспорт

Настя Миловидова | Всі новини автора

Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області Вячеслав Аброськин розповів, що у 2014 році члени НЗФ "ДНР" заволоділи чистими бланками паспортів, а потім на них малювали все, що хотіли. Таким чином він пояснив, чому у дружини бойовика Мотороли був український паспорт.

Про це він написал на своїй сторінці у Фейсбуці, новину передає Час Пік. <

"Декілька днів назад на деяких сайтах з’явились фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім'я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика "ДНР" Мотороли.

Нами встановлено, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов'янська незаконними збройними формуваннями. Так, 6 травня 2014 року у Слов'янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ "ДНР" під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. Ось один із вкрадених бланків і "знайшовся", в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків.

Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини" - пише Аброськін.

Теги новин: