17.10.2024, 17:46

Чохол на Apple iPhone 16 - скільки коштує, який вибрати та де купити

Чохли на Apple iPhone 16

Новенький  iPhone 16 тільки надійшов у продаж, і дехто вже встиг придбати смартфон або планує покупку у найближчій перспективі. Без сумніву, це серйозне придбання, тому не менш серйозно потрібно поставитись і до аксесуарів, які захищатимуть гаджет від подряпин та випадкових падінь. Щоб виключити такі казуси, слід також придивитися собі хороші Чохли на Apple iPhone 16 та інші захисні аксесуари. Техніка Apple славиться своєю надійністю та міцністю, але ризикувати не варто.

Чи справді чохол - це необхідність?

Купувати чохол на Apple iPhone 16 або залишити його в первозданному вигляді, щоб усі могли милуватися прекрасним глянцевим корпусом та емблемою бренду - справа особиста. Але все ж таки захисні аксесуари можуть зберегти зовнішній вигляд смартфона або навіть вберегти при падінні. Справа в тому, що чохол - це не просто "обгортка", а амортизатор, який при падінні не дозволяє утворитися сколам. Навіть звичайнісінький силіконовий чохол буде перешкоджати появі потертостей, а це означає, що ваш iPhone довго залишатиметься "як новий". Крім того, існують спеціальні удароміцні чохли, з якими не страшна більшість несприятливих умов. Захисний чохол - не просто прикраса, а аксесуар, який продовжує життя смартфона. Хоча, звичайно, і прикрасою він теж може бути.

Чохол на Apple iPhone 16 - скільки коштує?

Якщо вартість Apple iPhone 16, наприклад, у версії Pro перевищує 70 тисяч грн, то із чохлами все простіше. Знайти захисний чохол на 16-ту модель можна за ціною, нижчою за 200 грн, максимум - до 2000 тисяч грн за хороший фірмовий аксесуар. Порівняно із вартістю самого смартфона, це копійки, хоча користі від чохла (як і від захисного скла) буде багато.

Який чохол краще купити на Apple iPhone 16

При покупці чохла на Apple iPhone 16 слід враховувати, в яких умовах використовуватиметься смартфон.

  • Для того щоб зберегти iPhone 16 від дрібних подряпин та потертостей, достатньо буде придбати силіконову або TPU-накладку.
  • Чохол-книжка чи футляр дозволять захистити весь корпус. Можна звернути увагу на вироби зі шкіри, вони будуть служити довго і навіть із потертостями не втратять солідного вигляду.
  • Карбоновий чохол добре себе покаже під час падіння - він не деформується, дуже легкий та міцний. Крім того, на нього не впливає температура та волога, але на відміну від силіконового чохла він буде жорсткішим.
  • Існують також чохли для екстремалів - масивні, з герметичними вставками. Вони більше підійдуть для походів чи роботи у складних умовах.

Найчастіше, власники Apple iPhone 16 вибирають силіконові або TPU-чохли. Їхнього функціоналу достатньо для звичайних умов використання смартфона, а вибір просто неймовірний - від класичних однотонних або прозорих до яскравих, з блискітками та оригінальними принтами.

Де придбати аксесуари на iPhone?

Великий вибір чохлів на Apple iPhone 16, а також інших аксесуарів на “яблучну” техніку пропонує інтернет-магазин Frontalka. Тут ви зможете знайти найтрендовіші аксесуари або ж вибрати щось цікаве саме для вас. Тим більше, що ціни приємно тішать. Лише одне маленьке рішення може продовжити життя вашого нового смартфона на роки.

теги: