17.11.2016, 23:39

На Київщині сталася пожежа в житловому 3-поверховому будинку

У Київській області сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено покрівля та речі домашнього вжитку в квартирах на третьому поверсі. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Цю новину передає "Час Пик" з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.<

17 листопада о 11:50 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в місті Обухів по вулиці Піщана.

На подію виїхало відділення чергового караулу 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Обухів. По прибуттю рятувальників на місце події, встановлено, що горить 3-й поверх трьохповерхового житлового будинку розмірами 30х10м. Керівником гасіння пожежі прийнято рішення про залучення додаткових сил для ліквідації даного займання.

О 12:05 прибули відділення 43 та 17-ДПРЧ.

Пожежу локалізовано о 13:10, ліквідовано - о 14:35. На пожежі працювали 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Вогнем знищено 100м2 покрівлі та речі домашнього вжитку в квартирах на третьому поверсі. В результаті злагоджених та оперативних дій рятувальників врятовано житлові приміщення на нижчерозташованих поверхах.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Теги новин: