Топ-10 кращих місць для відпочинку в Європі

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Ви збираєтеся відправитися на південь Європи в цьому році, щоб провести відпустку своєї мрії на Середземному морі або Атлантиці? Ми пропонуємо вам 10 кращих місць для «відпочинку під пальмою». Всі ці місця — відмінні пропозиції для спокійного відпочинку, гарантованої погоди й фантастичного вигляду на море!

Топ-10 місць для відпочинку в Європі

1. Греція. Крит.

Найбільший грецький острів. Суміш середземноморського, африканського і континентального клімату означає, що переважає один з найздоровіших кліматичних умов. Літню температуру можна очікувати з травня по листопад.

Читайте також: Відпочинок в Туреччині: огляд кращих місць для подорожей

2. Іспанія. Ібіца.

Це оповите сонцем острів — рай для вечірок, але не тільки. Це місце ідеально підходить для спокійного відпочинку. Гарні пляжі та бірюзова вода приваблюють туристів з усього світу.

3. Черногорія. Которска затока.

Которська затока є останнім дуже популярним місцем відпочинку. Один з наймальовничіших місць на карті Адріатичного узбережжя. Ідеальне місце для відпочинку в середземноморському кліматі.

4. Іспанія. Тенеріфе.

Тенеріфе — це яскраво-зелені пальми, пляжі з дрібним чорним піском і вулкан Тейде, що підноситься над островом — найвищий пік Іспанії. Сонячна погода та одна з кращих атмосфер у світі, яка приваблює тисячі туристів, особливо восени та взимку.

5. Португалія. Мадейра.

«Острів вічної весни» - по-португальськи означає «ліс». Соковита зелень, прекрасні пейзажі, пляжі й приємні температури круглий рік. Не дивно, що це одне з улюблених місць в Європі!

6. Італія. Сардинія.

Другий за величиною острів у Середземному морі — найкрасивіші пляжі, казкові бухти й чудово смарагдова, чиста вода. Здається, що життя на Сардинії означає щастя і захищає від депресії.

7. Іспанія. Майорка.

Майорка, як і Ібіца, є меккою вечірок. Гарні пляжі, різноколірний краєвид пишних середземноморських рослин і відмінна база розміщення гарантують відмінний відпочинок!

8. Італія. Озеро Комо.

Це одне з наймальовничіших озер в Альпах. Навколо нього є гарні міста з доглянутою середземноморською рослинністю, пляжами й елегантними пабами. Хоча він лежить в Альпах — влітку тут дуже тепло.

Читайте також: "Дощовий" хіт-парад, або Найбільш дощові міста світу

9. Хорватія. Дубровник.

Дубровник часто називають «Перлиною Адріатики». Найкрасивіший пояс хорватського узбережжя простягається до Спліта. Ви знайдете там багато приморських курортів, мирних рибацьких сіл і курортів.

10. Греція. Санторині.

Чарівний і красивий Санторіні — це об'єкт зітхань з усього світу. Білі будинки, блакитні дахи, тисячі кроків і море на задньому плані — це зображення листівки цього острова.