Оксамитовий сезон: куди поїхати відпочити?

Татьяна Землянко | Всі новини автора
отдых

Вам вдалося цього літа з'їздити на море? Якщо ні - не біда, адже попереду оксамитовий сезон, і ви зможете надолужити упущену можливість. Сьогодні ми надамо вам можливість вибрати відповідне місце для відпочинку. У даній статті ви знайдете опис цих прекрасних місць.

Починаючи з серпня і до середини жовтня, цей період сезону вважається найпопулярнішим і комфортним часом для прекрасного відпочинку. Адже море як і раніше тепле, сонце вже не таке спекотне, людей на пляжах помітно менше і надається широкий курортний вибір. 

Читайте також: Одноденна поїздка в Париж: квитки і що подивитися 

  • Болгарія - тут ви отримаєте ідеальний пляжний відпочинок на Золотих пісках, Сонячному березі або в Бургасі. Якщо раптом погода почне псуватися, то ви зможете гуляти по місту, на природі або поїхати на екскурсії, у будь-якому випадку відпочинок вас приємно порадує.
  • Туреччина - оксамитовий сезон в Туреччині - це: менше відпочиваючих, спад спеки, початок м'якої, теплої погоди, можливість покататися на водних лижах, зайнятися дайвінгом, ввечері відвідати курортний бар або клуб.
  • Туніс - тепле море, майже безлюдний пляж, захоплюючі екскурсії, а для дітей - аквапарки, туристична інфраструктура на вищому рівні. У цій країні літній відпочинок не кожен витримає, тому що дуже жарко, а ось оксамитовий сезон - це те, що потрібно для ідеального відпочинку.
  • Єгипет - в цих чудових місцях в оксамитовий сезон багато відпочиваючих туристів. Погода в цей час чудова, можна відмінно провести час особливо молоді на курорті Шарм-Ель-Шейх, плавання з маскою, дайвінг, також ви знайдете там безліч нічних клубів і торговельних центрів. А якщо ви бажаєте поїхати з маленькими дітьми, то вам дуже сподобається відпочинок в Хургаді: там відмінні піщані пляжі.
  • Греція - в основному туристів приваблює комфортний клімат, низькі ціни, європейська якість, паломницькі та екскурсійні програми. Відпочинок в Греції також рясніє різними святами, всілякими фестивалями, на театральних площах проводяться найцікавіші вистави. 

Читайте також: Як вибрати море для відпочинку 

Постарайтеся підлаштувати свій ритм життя так, щоб достатній час приділити для відпочинку - це життєво важливо для кожної людини. Не забуваємо, що літо вже закінчується, тому подбайте, щоб у вас у валізі була водолазка або легкий светр.

Ми розповіли лише про деякі місця, де можна чудово відпочити, набратися сил і позитивних емоцій, провести казково незабутній час з сім'єю або друзями. Визначайтеся з місцем, і ми від душі бажаємо вам приємного відпочинку.