04.12.2020, 16:45

Рік Бика: як зустріти Новий рік, щоб він приносив тільки успіх?

Віктор Білий | Всі новини автора

Навіть при всіх неприємностях, які приніс нам цей рік, час невблаганно летить. Залишилося менше ніж місяць, щоб попрощатися зі старим роком. Багато з нас вже починають замислюватися про різдвяне меню, одяг, подарунки та місце, де провести новорічну ніч. Вважається, що Рік Бика, а саме таким буде наступний рік, приносить тільки мир і умиротворення. 

Багато з нас вже задумалися, що надіти на Новий рік, що приготувати та де його зустріти — вдома або з друзями. Більш того, для багатьох Новий рік — чи не найулюбленіше свято, тому і святкова вечеря вони планують набагато раніше.

Як зустрічати 2021 рік?

Бик-тварина консервативне, тому йому найкраще підходить домашнє застілля. Ви можете запросити своїх родичів, яким буде комфортно один з одним. Прикрашайте будинок і готуйте святкові страви для всієї родини. Бику обов'язково сподобається ця доброзичлива і гармонійна атмосфера — завдяки тому він допоможе вам зберігати мир в родині цілий рік.

Читайте також: Як прикрасити ялинку? 5 ідей прикраси в різних кольорах

Новорічні костюми

2021 рік стане роком Білого Бика, стихією якого є «метал», тому варто вибрати святкове вбрання саме в цій колірній гамі. Легкі повітряні сукні стануть відмінним вибором для зустрічі Нового року. За допомогою відповідних аксесуарів ви зможете додати цьому образу трохи металу. Буйволу сподобаються сережки, ремінь, туфлі або сумочка з металевим відливом. Всім відомо, що бик досить агресивно реагує на червоний колір, тому від костюмів цієї колірної гами краще триматися якомога далі.

Що стосується новорічних прикрас, рекомендуємо прикрасити свій будинок тільки яскравими квітами. Також можна поставити статуетку бика на святковий стіл або під ялинку.

Різдвяне меню

Бик — прихильник простої та невибагливої їжі, тому можна відпустити його і не винаходити якісь складні страви. Готуйте прості, але ситні закуски до святкового столу. Запечена картопля з м'ясом, котлети, салати, голубці — такі «повсякденні» страви припадуть до душі тварині.

Доповнити меню можна простими холодними закусками. Крім того, постарайтеся приготувати якомога більше страв з рослин — адже бик відноситься до травоїдних ссавців. З солодких напоїв краще вибирати компот або будь-який інший напій зі свіжих фруктів, а не газовані напої з магазину. Бик просто любить солодке, тому про ідеальні десерти також варто подбати. Це може бути морозиво з горіхами, фруктами, сиропами або вишуканим печивом, а також великий торт.

Читайте також: Зимовий салат з апельсинами — ідеальний варіант для обіду або вечері

Подарунки на Новий рік

Бик — тварина досить практичне, тому слід вибирати такі подарунки, які зможуть згодитися людині в повсякденному житті. Не варто дарувати те, що буде стояти на полиці та тільки збирати пил. Крім того, зовсім не обов'язково купувати занадто дорогі подарунки.

Головний критерій вибору подарунків — практичність. Варто вибрати світлий або металевий подарунок.

Що ж, тепер ви знаєте, як зустрічати Новий рік Бика. Якщо ви підете всім його побажанням, ваш наступний рік обов'язково буде гармонійним і спокійним. Проведіть цю чарівну ніч вдома з сім'єю та улюбленими стравами на столі.