13.12.2020, 20:58

Чим зайнятися вдома на карантині або просто на вихідних

Татьяна Землянко | Всі новини автора
семья

Під час карантину багато людей сидять на самоізоляції, а деякі іноді просто не знають, чим себе зайняти на вихідних. Існує безліч захоплюючих справ, якими можна зайнятися зі всією сім'єю і навіть на самоті. У даній статті ми розкриємо декілька цікавих ідей для приємного проведення часу.

Ви побачите, наскільки просто і захоплююче можна провести час у себе вдома. Почнемо з самого простого.

Читайте також: Як провести зимові канікули з дітьми?

  1. Перестановка меблів - нова обстановка додасть свіжості вашій кімнаті і послужить відмінним тренуванням для м'язів. Зробіть також генеральне прибирання.
  2. Фотографії - перегляньте все фото в електронному вигляді, відсортуйте, які кращі роздрукуйте на папері, потім зробіть з них фотоальбом або помістіть у раки. Зробіть селфі у ліжку зі своєю дитиною відразу після сну, вийде дуже забавно. Або влаштуйте фотосесію з домашнью твариною.
  3. Ревізія у шафі - розсортуйте старі речі за категоріями: 1) викинути, 2) подарувати, 3) продати. Зробіть знімки речей і викладіть на продаж на відповідному сайті.
  4. Настільні ігри - ця ідея підходить для всієї родини, ігри можна купити або зробити самостійно. Варіанти ігор можна знайти в інтернеті на свій смак. Час за грою пройде весело і скріпить узи вашої родини від тісного спілкування, особливо будуть в захваті діти.
  5. Онлайн тренування - усі знають, що рух - це життя, підберіть собі в You-Tube комплекс занять. Вправи можна періодично змінювати, це буде цікаво і корисно для здоров'я.
  6. Спільний перегляд - заплануйте відеопобачення з родичами та друзями, тим більше на сьогоднішній день є стільки можливостей: Skype, Zoom, Viber і Telegram, можна провести спільні відеозустрічі і прекрасно поспілкуватися.
  7. Творчість - змайструєте щось своїми руками, освойте макраме або орігамі - зараз, до речі, це дуже модно. Цю техніку рукоділля можна освоїти лише за один вечір.
  8. Електронні пристрої - у вас з'явилася можливість почистити свій ноутбук або комп'ютер, навести порядок з фотографіями і відео, видалити непотрібні файли, почистити електронну пошту. Якщо є можливість, запишіть відео і викладіть на You-Tube - може, це буде ваше перше відео на власному каналі.
  9. Експерименти - поекспериментуйте на кухні, придумайте свій рецепт з продуктів, які знайдете у холодильнику. Поміняйте зачіску і макіяж, буде привід сходити на прогулянку і подихати свіжим повітрям.

Вибирайте заняття на свій смак і проводите час зі своєю сім'єю весело і комфортно.